Magyar Nemzet: szorul a hurok a Borkai-féle Ördög ügyvédje körül

Magyar Nemzet: szorul a hurok a Borkai-féle Ördög ügyvédje körül

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Magyar Nemzet szerint egy ellenzéki párt körüli kör lehet az a kitalált személy, amely blogján nyilvánosságra hozta a Borkai-féle szexvideót.

Egy ellenzéki párt körüli kör lehet az Ördög ügyvédje, értesült a Magyar Nemzet, az a "személy", aki az önkormányzati választás előtt a volt győri polgármestert leleplező szexvideóval előállt. A rendőrség hamis vád és nagy nyilvánosság előtti rágalmazás miatt gyanúsítja meg a kört, írja a lap, a személyeket már azonosították a bűnüldözők.

Több feljelentés után is megszüntették a nyomozást: a droghoz kapcsolódót azért, mert "semmi nem igazolta a kokainozásról szóló vádat", és a törvénytelen pénzügyi ügyletek ügyében sem nyomoz immár a rendőrség. A Jobbik szexuális kényszerítés miatt tett feljelentést, Tényi István pedig személyes adattal visszaélés miatt, utóbbit az Ördög ügyvédje követhette el, ezek a nyomozások még folynak.

Korábban előállították a Marina Part lakóparkból azt a két nőt, aki jelen volt a jachton. Póczik József egykori labdarúgót zsarolással gyanúsítják, de tagadja az ellene felhozott vádakat.

A rendőrség házkutatást tartott a szexvideón látható Rákosfalvy-féle ügyvédi irodánál, ahol kiderült, csőtörés miatt dokumentumok semmisültek meg.

Hozzászólások