Orbán ezúttal a Szent László Kórházba ugrott be

Orbán ezúttal a Szent László Kórházba ugrott be

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A szerda esti látogatásán már csak olyan információkat kapott, amikkel elégedett lehet.

Pintér Sándor belügyminiszterrel közösen látogatta meg Orbán Viktor a Szent László Kórházat szerda este, természetesen egy kamera kíséretében.

Orbánnak ez alkalommal senkit nem kellett félbeszakítania, csak a portást lepte meg, aki “Orbán Viktor miniszter úrnak” keresett “főorvost vagy valami főnököt”, amire le is ért az ügyeletes főorvos, hogy beszámoljon arról, minden rendben van a kórházban, sokan érkeznek szűrésre, és meg tudnak birkózni a forgalommal. Orbán az udvaron felállított tábori kórházat is megnézte, amit arra az esetre építettek fel, ha több lesz a beteg.

A videóból kiderül, hogy 140 ágy van a koronavírusos betegek számára elkülönítve, egy orvos pedig annak a reményének adott hangot, hogy ez a szám 180-ra fog bővülni.

Ez a látogatás már sokkal jobban sikerült tehát, mint múlt héten a Korányiban: ott Orbán arról érdeklődött egy már 22 órája műszakban lévő orvostól, hogy van-e elég lélegeztetőgép, majd amikor az orvos az igenlő válaszához hozzá akarta volna tenni, hogy technikusok is kellenének hozzá, Orbán tulajdonképpen belefojtotta a szót.

Hozzászólások