szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Már 750 millió forintnyi dolláron "áll" egy 22 éves amerikai lány szüzessége: árverés hajtotta fel ennyire az értékét. A pénzből tandíját akarja fedezni a lány.

A 22 éves amerikai lány egyetemi tandíját akarja előteremteni azzal, hogy tavaly ősszel meghirdette: eltölt egy éjszakát a leggálánsabb ajánlattevővel. A lány egyébként család- és házasságterápista szeretne lenni. Az öletet az adta, hogy nővére örömlánykodással teremtette elő saját tandíját.

A diáklánynak sikerült felkeltenie tízezernyi férfi érdeklődését olyannyira, hogy mindegyikük vevő lenne az éjre, bár nem ugyanannyit ajánl érte - adta hírül az Ananova brit hírügynökség.


Karrier

Képernyős nagyágyúk: mi a siker titka?

A mai kor HR-szlogenje, hogy a szervezet sikere a humán tőkén alapszik. A kereskedelmi televíziók esetében azonban kérdéses, hogy beszélhetünk-e tudatos utódlástervezésről. Vajon mi a TV2 HR-stratégiája: megőrizni a kulcsembereket, vagy lecserélni, frissíteni a csapatot? Erről kérdezte a HR Portal Bedő Beatrixot, a TV2 szervezetfejlesztési igazgatóját.

hvg.hu Karrier

Öt meggondolatlan lépés, amiért kirúghatnak

Ma már nem kell látványosan elszúrni valamit ahhoz, hogy kirúgjanak, elég, ha a cégnek nem megy jól, és a munkaadó erre hivatkozva leépíti a kollektíva egy részét. Ám még így is akadnak olyan tényezők, amelyek elősegíthetik a főnök döntését, hogy megváljon tőled. Veszélyes szokások, hasznos tanácsok.

MTI Plázs

Kikészülnek a modern irodában dolgozók

Az egyetlen nagy térben kialakított irodák kikészítik az embereket, a dolgozók több stresszhatással találkoznak, gyakrabban náthásak és kevésbé termelékenyek - állapították meg ausztrál kutatók.

hvg.hu Karrier

A világ legcsábítóbb állása

Egy Ausztráliához tartozó kis szigeten kínálják a világ legvonzóbb állását. Fél év eszményi körülmények között: kék víz, fehér homok, séta, fényképezés, napozás, ráadásul mindezért még busás fizetés is jár. Ki ne csábulna el?

Megbüntette a Heinekent a versenyhivatal

Megbüntette a Heinekent a versenyhivatal

Letiltotta a Twitch az egyik legnépszerűbb magyar gamercsatornát, a TheVR-t

Letiltotta a Twitch az egyik legnépszerűbb magyar gamercsatornát, a TheVR-t

Plusz egymilliárd forintot kap a külügy a magyar űrprogramra

Plusz egymilliárd forintot kap a külügy a magyar űrprogramra