Otthagyta a divatot és festőnek állt Náray

Otthagyta a divatot és festőnek állt Náray

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Az egyik legsikeresebb magyar divattervező-üzletember, Náray Tamás felhagyott a divattervezéssel, és eddig kevesek által ismert hobbija, a festészet felé fordult. Támogatója is akadt.

Náray 15 éve kezdett festeni, amiről kevesen tudtak, így sokakat meglephet, hogy most nem divatbemutatóval hozható össze neve, hanem egy kiállítással. Az eseményhez támogatót is talált: a felsővezetők kiválasztására szakosodott személyzeti tanácsadó cég, a Stanton Chase magyarországi ügyvezető-partnere, Nagy Norbert szerint fontos, hogy a szakterületükön vezető cégek a szakmájukon kívül másban is értéket találjanak.

„A Stanton Chase nemzetközileg is fontosnak tartja a művészet támogatását, és mi nem is találhattunk volna ehhez izgalmasabb művészt, mint Náray Tamás” – véli Nagy Norbert. A Stanton Chase hazai vezetője szerint míg cége az üzleti életben vezetők pályafutását segíti elő, addig most egy sikeres üzletember-művész pályaváltásához járulhatott hozzá.

Náray Tamás szerint a saját életében is mérföldkő a megnyitó, amely több mint életmódváltás, sokkal inkább az önmegvalósításának egy újabb állomása. Képei az elmúlt években döntően külföldi gyűjtők kezébe kerültek, és szakértők szerint már azóta is igen jelentős értéknövekedést mutattak fel. A Náray-képek a Palazzo Dorottya irodaházban a nemzetközi top fejvadász cég irodáiban és folyosóin tekinthetőek meg.

 

Náraynak 1,5 milliójába került, amit Habony ingyen megkapott

Náray Tamás divattervező a Facebookon osztotta meg, hogy ő mennyit fizetett a Szépművészeti Múzeum kibérléséért, amelyért Orbán Viktor tanácsadója köztudomásúlag semmit nem fizetett.

Hozzászólások