Nem mondott le Magyarországról a VICE Media

Nem mondott le Magyarországról a VICE Media

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

A médiavállalat évek óta tervez velünk, ezt most írásban is megerősítették.

Mégis elhozza szolgáltatását Magyarországra az elsősorban fiataloknak videós tartalmakat előállító VICE Media Group – írja a médiügyekkel foglalkozó Media1.hu.

A lap emlékeztet: először 2016 márciusban röppent fel a hír, hogy Görögország, Szerbia és Románia után Magyarországot is célba vette a VICE Media, ám az eltelt években semerre nem haladtak a tárgyalások.

A portálhoz nemrég egy angol nyelvű levél érkezett, melyben újfent magyarországi terjeszkedésről írnak, és azt is említik, hogy a cég megújította együttműködését az Antenna Grouppal annak érdekében, hogy a VICE földrajzi terjeszkedése folytatódhasson. Emellett

a friss sajtóanyagban a tervezett új földrajzi területek között elsőként sorolják fel Magyarországot.

A tájékoztatásból az is kiderült, hogy a VICE videós tartalmai tévés terjesztésben lesznek elérhetők, melyeket az Antenna Group segítségével juttatnak el a közönséghez. A tájékoztatás szerint a VICE és az Antenna Group közötti együttműködést 2024-ig hosszabbították meg most, és ennek köszönhetően 250 órányi videós tartalmat fognak terjeszteni - írta a Media1.hu.

A VICE a világ 35 városában van jelen, napi több mint 1700 videós tartalmat állítanak elő, összesen 17 nyelven. Érdemes megjegyezni, hogy ugyanarról a VICE-ról van most is szó, melynek munkatársát Mészáros Lőrinc (akkor még polgármester) Soros-bérencnek nevezte Felcsúton.

Hozzászólások