Keresztes Ildikó még nem tudja, marad-e az X-Faktorban

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

A Blikk azt próbálta kideríteni, hogy Malek Miklós távozása után vajon marad-e az X-Faktor mentora Keresztes Ildikó, akit a malmői Eurovíziós Dalfesztiválra is neveztek.

"Szerettem volna kicsit elbújni a világ elől. Azt terveztem, hogy januárban nem dolgozom, elutazom külföldre, ám nem így lett –  mondta a Blikknek Keresztes Ildikó, akitől mindenki azt kérdezi, marad-e az X-Faktorban, miután Malek Miklós bejelentette, hogy kiszáll a műsorból.

"Az X-Faktor maga az őrület, és bevallom, három, szép emlékekkel és élményekkel teli szériának lehettem a tagja. Ilyenkor, év elején, ha megkérdezik, hogy elvállalom-e a következő szériát is, akkor mindig azt szoktam mondani, hogy én még ezen nem tudok gondolkozni" - jelentette ki.

"Elsősorban mégiscsak egy énekes színésznő vagyok, feláldoztam a szakmámból három fél évet a műsorért. Amit persze nem bánok, hiszen rengeteg barátság, tapasztalat és szép emlék az, amit magam mögött tudhatok az elmúlt időszakból. Sok szeretetet kaptam az új tehetségektől, és örültem, hogy én is segíthettem nekik egy kicsit elindulni ezen a pályán. Jó lett volna, ha nekem anno valaki ennyit segít, és kezdőként terelget. Persze Malek Miki távozása után világossá vált, hogy mi együtt kezdtük a mentorkodást négyen, és ha ő távozik, akkor már nem lesz ugyanolyan a csapat" – mondta a lapnak az énekes.

Az RTL Klub egyelőre hallgat a mentorok összetételét illetően. "Ha kialakul a mentorok csapata, majd akkor adunk tájékoztatást" - mondták a sajtóosztályon.