A németek szerint Kállay-Saunders vontatott, de azért szeretik

A németek szerint Kállay-Saunders vontatott, de azért szeretik

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

A stern.de elemezte az összes eurovíziós fellépő dalát, és pontozta is az országokat. Kállay-Saunders Andrásnak 5 pontot adnának, és azt jósolják, hogy a magyar dal elöl fog végezni.

"Környezetszennyezésről, ingyen alkoholról és barackmagokról már énekeltek az Eurovíziós Dalfesztiválon, de családon belüli erőszakról még soha. Magyarország idén ezzel a kényes témával bátorkodik neki a versenynek. Az énekes Kállay-Saunders András, aki New Yorkban született és az apja egy amerikai soul-énekes, a Running című számban egy kislányról énekel, akit ver az apja. A nyomasztó szöveg ellenére a dal korántsem melankólikus ballada, hanem egy popszám. Ezzel Kállay-Saunders akár az Eurovízió meglepetésgyőztese is lehet. Az elődöntőben egy tökéletes élő produkciót mutatott be a színpadon. És még ha a hangja kissé vontatott is, a Running a végén meggyőzheti a többséget. Kállay-Saunders ugyanis nem csupán zeneileg bizonyít, hanem optikailag is: nem futnánk el előle" - írja a stern.de eurovíziós elemző csapata, mely 5 ponttal jutalmazná a magyar fellépőt, de a táncosokat leszólja: "mit akar a táncosnő? Túl dramatikus".

Kissél vontatott, de szimpatikus a németeknek Kállay-Saunders
©

A német elemzők a saját küldöttjüket, Elaizát leszólják, és kizártnak tartják, hogy nyerjen, míg Conchita Wursot az egekben magasztalják, és szerintünk vagy a szakállas díva, vagy a svéd Sanna Nielsen fog nyerni, utolsó helyre pedig San Marinót jósolják.

Szakállpárbaj lesz az Eurovízió? Milyen esélye van Conchita Wurst ellen a mi fiunknak?

Kövesse az Eurovíziós Dalfesztivált a hvg.hu-n élőben este nyolctól!