Trump miatt Bryan Cranston újra elővette híres szerepét a Breaking Badből

Trump miatt Bryan Cranston újra elővette híres szerepét a Breaking Badből

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

A színész három éve, a Breaking Bad befejezése óta nem mutatkozott a kémiatanár/drogbáró szerepében, de a Saturday Night Live nyitószkeccsében egy vicc kedvéért felvette a kultikus kalapot.

A szkeccsben Donald Trump első kinevezéseiről és intézkedéseiről esik szó, ekkor jelentik be Walter White-ot, azaz a Braking Bad főszereplőjét, az amerikai drogelhárítás, a DEA új vezetőjeként. White szerint kinevezése egyáltalán nem meglepő, hiszen nála jobban kevesen ismerik jobban a szervezetet, majd hozzáteszi, hogy támogatja Trumpot a mexikói határra felhúzott fel felépítésében, hiszen így nem kellene számolni konkurenciával a drog-, pardon, a munkaerőpiacon.

Bryan Cranstonról egyébként tudni lehet, hogy a való életben egyáltalán nem támogatja Trump ötleteit. Megválasztása előtt úgy fogalmazott, egyszerűen elképzelni sem tudja őt elnöknek, és jobb lenne ha a választások után egyszerűen eltűnne a színről. Kívánsága azonban nem teljesült.

Az évezred legjobb sorozatai, 19. rész: Breaking Bad

Mit tesz egy mintaférj és tisztességes családapa, ha rákos betegségben szenved, de szeretne méltó örökséget hagyni maga után? Ha Walter White-nak hívják, és kémiaórájára járt egy Jesse Pinkman nevű piti díler, akkor elkezdi felépíteni a drogbirodalmát. Az új tévés aranykor egyik első sikersorozata, a Breaking Bad a második helyig kúszott az 1080p Top 20 listán.

Kultúra – frissen, első kézből. Kövesse a HVG Kult Facebook-oldalát!

Hozzászólások