Laár András fia is megszólalt apja ellopott erősítőjének ügyében

Laár András fia is megszólalt apja ellopott erősítőjének ügyében

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Szerinte kicsit máshogy volt az ellopott erősítő ügye, mint ahogy elsőre tűnt.

Laár András fia, Laár Dávid a Facebookon szólt hozzá apja ellopott erősítőjének történetéhez.

Mint arról beszámoltunk, Laár András erősítőjét a kocsijából ellopták, majd egy férfi jelentkezett nála, mondván pont akkor vett az eredeti ár harmadáért egy erősítőt. A férfi, bizonyos Király Edu a Facebookon ezután arról írt, hogy bár telefonon egyeztették az általa vett erősítő gyári számát, és az nem volt azonos Laár Andráséval, mégis elvitte hozzá a berendezést, majd civil ruhás rendőrök előállították és bevitték a fogdába.

Laár András fia azonban arról ír, hogy a történet nem teljesen így zajlott, mert ha Király Edu jószándékú és ártatlan ember is, az erősítő tokjában ott volt Laár András ellopott mikrofonja is, az erősítő sorozatszámáról pedig végül kiderült, hogy mégiscsak az előadóművészé. A férfi emellett azt sem tudta megmondani, hogy kitől vette a berendezést, a rendőrök pedig azért vitték be, hogy ezeket "kiszedjék" belőle.

Laár Dávid szerint a férfi minimum orgazdasággal vádolható, de miután ők bejelentették az erősítő ellopását, az egész ügy a rendőrségre tartozik, akik pedig teszik a dolgukat.

Hozzászólások