szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Péter Anna a Malackaraj blog szerzője úgy véli, a pastrami hús nem volt mindig olyan kedvelt étel, mint manapság.

A pastrami szárazon, vastagon fűszerezve pácolt, és füstölt, majd szárított hús, amit gőzben párolnak puhára - olvasható a bejegyzésben. A legenda szerint a receptet, bőröndjeinek tárolásáért cserébe egy román férfi adta a Litvániából bevándorló Reb Sussmannak, aki elkezdte New York-i hentesüzletében árulni - írja a Malackaraj írója. Először csak a pácolt húsdarabokat, majd szeletben, rozskenyér között, mustárral és uborkával - írja Péter Anna a pastrami történetét. Ha kíváncsi, milyen szendvicseket érdemes pastramiból készíteni, kattintson!

Hadházy: Mészáros Lőrinc is Ferrarival bukkant fel Felcsútnál

Hadházy: Mészáros Lőrinc is Ferrarival bukkant fel Felcsútnál

Több ezer állást szüntethet meg a Trump-adminisztráció az amerikai titkosszolgálatoknál

Több ezer állást szüntethet meg a Trump-adminisztráció az amerikai titkosszolgálatoknál

Megöltek egy nőt Ausztriában, magyar férfit keresnek a hatóságok

Megöltek egy nőt Ausztriában, magyar férfit keresnek a hatóságok

Mekkora lendületben van Európa? És mi a helyzet a magyar IT-szektorral?

Mekkora lendületben van Európa? És mi a helyzet a magyar IT-szektorral?