szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Candy's gasztroblog szerzője egy kenyérkülönlegesség elkészítését írja le, mégpedig a lilahagymás-olivabogyós kenyér receptjét.

A testünk nem hazudik. A hideg ellen nem védenek a saláták, a könnyű gyümölcsös desszertek; kacsazsír kell, lilahagyma és kenyér. Kemencemeleg, melengető, foszlós, puha, sosekiszáradó. A blog szerzője talált egy csodás receptet, ami kenyérfüggőknek és sütőknek kötelező darab. A lilahagymás-olivabogyós kenyér elég magas hidratáltsági fokú, ami biztosítja a kitűnő állagot. Bonyolultnak tűnhet az elkészítése, de nagyon egyszerűen és gyorsan elkészíthető. A receptért látogasson el a Candy's blogra.
Gála az Anfield Roadon, Szoboszlai két gólpasszával bajnok a Liverpool

Gála az Anfield Roadon, Szoboszlai két gólpasszával bajnok a Liverpool

Drámai hosszabbítás után kupagyőztes a Barcelona, le kellett fogni a dühöngő Real-sztárt – videó

Drámai hosszabbítás után kupagyőztes a Barcelona, le kellett fogni a dühöngő Real-sztárt – videó

Magyar Péter robogóval fotózkodott  Rómában

Magyar Péter robogóval fotózkodott Rómában

„Mintha gyémántot találtunk volna” – 16 millió éves borostyánra bukkantak a tudósok, ez volt benne

„Mintha gyémántot találtunk volna” – 16 millió éves borostyánra bukkantak a tudósok, ez volt benne