Ötletek a medvehagyma elkészítésére
Főzés kényszerből. De mit?
Kevés a pénztárcánkban a pénz? Alig van alapanyagunk? A Malackaraj blog szerzője tippet ad ezekre az esetekre.
Hol lehet igazán jó sonkát vásárolni?
A Magyar Élelmiszerkönyv szerint a sonkába elég 55 százalék hústartalom, így a piacon található olcsó termékek elsősorban vizet és a megkötését szolgáló vegyszereket tartalmaznak, nem sonkát - olvasható a Malackaraj blogon.
A Malackaraj blog jótékonysági felhívása
A Malackaraj blog első születésnapjának megünneplése alkalmából jótékonysági akciót szervez a súlyosan beteg gyerekeket ingyenesen táboroztató Bátor Tábor Alapítvány javára - olvasható a blogon.
Sikerrel zárult a Malackaraj blog jótékonysági felhívása
A Malackaraj csaknem egy hónappal ezelőtt indított egy jótékonysági felhívást, amelynek a célja az volt, hogy a Bátor Tábor lakóinak adományt gyűjtsön. A blog szerzője legfrissebb bejegyzésében beszámolt a jótékonysági akció részleteiről.
Egy konzervhús világkarrierje
Péter Anna a Malackaraj blog szerzője úgy véli, a pastrami hús nem volt mindig olyan kedvelt étel, mint manapság.