szerző:
travelline.hu
Tetszett a cikk?

Ez a kísérleti szolgáltatás része egy a repülőtéren beindított...

Önkiszolgáló rendszer
©

Ez a kísérleti szolgáltatás része egy a repülőtéren beindított innovatív programnak, amelynek célja az utazás leegyszerűsítése és a reptéri sorok csökkentése. „Az önkiszolgáló csomagleadás” a KLM és az amszterdami Schiphol repülőtér közös programjának egyik újítása, amelynek célja az utasok igényeinek kielégítése, különös tekintettel a mai kor utasára, aki maga szeretné beosztani idejét a repülőtéren.

Egyre több utas veszi igénybe az önkiszolgáló kioszkokat és az online check-in szolgáltatást. Az önkiszolgáló csomagleadási rendszer tesztelése újabb lépés a check-in folyamat automatizálása felé. Amennyiben a próbaüzem sikeresnek bizonyul, az önkiszolgáló csomagleadás az amszterdami Schiphol repülőtér check-in rendszerének alapvető részévé válhat a jövőben. Az új rendszert kipróbáló utasok tapasztalatai fontosak és döntő jelentőséggel bírnak.

A kísérleti csomagleadási helyet a 2-es indulási csarnok 12-es pultjánál helyezték el. Az új rendszer tesztelésében azok az utasok vehetnek részt, akik a KLM-mel vagy a KLM egyik partnerével repülnek, náluk van a beszállókártyájuk és csak egy bőrönddel utaznak. Miután behelyezték csomagjukat a rakodótérbe és megadták személyes adataikat és a járatuk adatait, a rendszer automatikusan beregisztrálja a csomagot. Az adatok beviteléhez szükség szerint KLM hoszteszek nyújtanak segítséget.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A konspirációs realizmus mesterének jó hírei vannak a harmadik világháborúról

A konspirációs realizmus mesterének jó hírei vannak a harmadik világháborúról

Hétméteres szakadékba zuhant egy nő Pécsen

Hétméteres szakadékba zuhant egy nő Pécsen

Gödörbe lépett a magyar ipar már a harmadik hullám előtt

Gödörbe lépett a magyar ipar már a harmadik hullám előtt