szerző:
travelline.hu
Tetszett a cikk?

Mint kiderült, a pilóta megpróbálta megrendezni saját halálát...

Mint kiderült, a pilóta megpróbálta megrendezni saját halálát, ezért vészhelyzetet játszott el: segélykérő hívásában azt hazudta, hogy berobbant a gép szélvédője, ő pedig több sebből vérzik. Ezután robotpilótára kapcsolta a gépet és kiugrott - ejtőernyővel. 
A repülő megmentésére katonai gépek szálltak fel, pilótáik azonban furcsállták, hogy nyitva van a kisrepülő ajtaja. A gép végül egy mocsaras területen, lakóépületektől kevesebb mint száz méterre lezuhant.
Közben a férfi betért egy rendőrőrsre, ahol térden állva könyörgött segítségért, mondván, kenubalesete volt. A rendőrség el is helyezte egy motelben, aztán amikor kiderült a repülős trükk, már nem találta ott.
A férfi pénzügyi csalás miatt akarta elhitetni a hatóságokkal, hogy halott. Még nem fogták el.

MTI

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!