szerző:
travelline.hu
Tetszett a cikk?

A Delta Airlines Atlantából Los Angelesbe tartó 110-es számú járatán...

A Delta Airlines Atlantából Los Angelesbe tartó 110-es számú járatán szerdán történt az eset. A repülőgép leszálláshoz készülődött, s egy-két perc hiányzott ahhoz, hogy földet érjen, amikor egy férfi felugrott és szaladgálni kezdett, majd azt kiabálta, bomba van nála. Az utasok és a légi kísérők fékezték meg a zavartan viselkedő férfit.
   
A Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) közölte, hogy nem emel vádat az utas ellen, de átadja a rendőrségnek. Az FBI szerint a férfit pszichológiai vizsgálat alá kell vetni. A repülőn tartózkodó 271 utas közül senki nem sérült meg, és a repülőtér forgalma is zavartalan maradt.
   
Ugyancsak szerdán bombariadó miatt kényszerleszállást kellett végrehajtania a Mexicana mexikói légitársaság egyik belföldi járatának San Luis Potosi városban. A Nuevo Laredo városból Mexikóvárosba tartó repülőgép egyik mosdójában vörös rúzzsal írta fel valaki a fenyegető üzenetet. A repülő átkutatásakor nem találtak semmit, így az a kényszerpihenő után folytathatta útját.

MTI

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!