szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

A fitneszmítoszok és diétatévedések elsöprése után még mindig akadnak kérdéses pontok... vajon igaz vagy téves? A Pilates blog szakértője nem adja fel, minden kényes kérdésben segít az olvasónak, hogy ne kövessük el azokat a hibákat, amelyeket még jónak is gondolunk.

Az izomlázra rá kell dolgozni

Tévedés! Az izomláz, mint már megírtuk, az izomrostok mikroszkopikus sérüléséből, illetve az abból fakadó gyulladásból ered. Ha "rádolgozunk", mint ahogy anno Pisti bá hajtotta testnevelésórán, ezek nem tudnak rendbejönni. A megoldás ilyenkor az egy-két napos pihentetésben rejlik, míg a rostok regenerálódnak, megerősödnek, és újult erővel tudnak szolgálatba állni. A pihenés egyébként is minden edzésforma sarkalatos pontja, hiszen a szervezetünk joggal tart igényt a feltöltődésre, a teljesítmény utáni nyugalmi állapotra, az energiák újranyerésére.

Olvassa el a többi cáfolatot is, kattintson.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Többször is havazni fog a jövő héten

Többször is havazni fog a jövő héten

Hatalmas paneltűz volt Kispesten, négy embert kimenekítettek a tűzoltók

Hatalmas paneltűz volt Kispesten, négy embert kimenekítettek a tűzoltók

Kórházi ágyáról jelentkezett a horrorbalesetet túlélt F1-es pilóta

Kórházi ágyáról jelentkezett a horrorbalesetet túlélt F1-es pilóta