Ezért lett az égkék a legmenőbb szín tegnap este - galéria

Ezért lett az égkék a legmenőbb szín tegnap este - galéria

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az Oscar-díjátadón a második legfontosabb dolog, hogy ki milyen ruhában jelenik meg a vörös szőnyegen. De melyik estélyi kapta a legtöbb figyelmet?

And the Oscar goes to: Prada. Tavaly Jennifer Lawrence Dior ruhája kapta a legtöbb figyelmet, főleg miután úton az Oscar-szobrocskáért a színésznő elbotlott a lépcsőn. Idén ezt hiába ismételte meg égő narancsszínű estélyijében a vörös szőnyegen, az Oscart ezúttal Lupita Nyong'o vitte el legjobb női mellékszereplőként, és az ő ruháját is kísérte - már jóval az Oscar-est előtt - a legnagyobb figyelem.

Azt találgatták vajon melyik divatházat választja az afrikai színésznő (12 év rabszolgaság). Így az égszínkék Prada lett idén a nyertes ruha, Nyong'o állítólag azért döntött a világoskék szín mellett, mert az szülőhazája, Nairobi egére emlékeztette. Azért is volt ő a legmenőbb tegnap este, mert máson nem volt ilyen árnyalat.

Lupita Nyong'o Pradában vette át a szobrocskát
©

Cate Blanchett krémszínű Giorgio Armanija viszont nem tűnt annyira ki a tömegből, sokan választották ugyanis a világos árnyalatot, Angelina Jolie Elie Saab ruhája, Sally Hawkins Valentinója, és Julie Delpy Jenny Packham kreációja is hasonló koncepciót követett.

Kezdetét vette a 86. Oscar-gála: a híreségek egymás után érkeznek az Amerikai Filmakadémia díjainak átadójára. Képeink a szőnyeg széléről.
©

Voltak, akik hófehérben érkeztek, Calista Flockhart, Naomi Watts és Kate Hudson is mintha esküvőjüket játszották volna újra.

Kate Hudson
©

Azok, akik nem is voltak várományosok, de már nyertek Oscart, idén feketébe bújtak: Anne Hathaway két éve halvány rózsaszín Pradában nyerte meg az aranyszobrocskát, idén feketét választott, ahogy Julia Roberts, és Charlize Theron is. Sandra Bullock ugyancsak sötétben volt, ő egy királykék ruha mellett döntött.

Anne Hathaway adta át a díjat Jared Letónak
©

Kövesse a hvg.hu Élet+Stílus rovatát a Facebookon is!