szerző:
hvg.hu

Georgina Clarke egy 39 éves, plasztikaiműtét-megszállott, négygyerekes anyuka, akinek életcélja, hogy minél jobban hasonlítson idoljára, Barbie-ra. Az édesanya éppen ezért egyáltalán nem bánja, hogy 21 éves lánya, Kayla, a tévésorozatok és reality-műsorok hatására követte őt a plasztikai műtőbe.

A most 21 éves Kayla Morris 11 éves volt, amikor kitalálta, hogy G-s méretűre műtteti a melleit: alig várta, hogy nagykorú legyen, hogy a műtétet megcsináltathassa. Pedig korábban elmondása szerint kisfiús lány volt, különösebben nem foglalkozott a megjelenésével, bő pólókat hordott és nagyon szeretett focizni. Amikor azonban Katie Price-t meglátta egy valóságshow-ban, minden megváltozott, és mindig is arra áhítozott, hogy idoljára minél jobban hasonlíthasson – írja a Daily Mail.

Anyja támogatta őt: együtt több mint 60 ezer fontot költöttek eddig plasztikáztatásra. Az anya maga is példaképnek tartja a hírességet, mert erős, független, a maga útját járó nőnek tartja, aki nem kér mások pénzéből.

Az anya-lánya duó mára plasztikai műtét függővé vált. Kayla ugyan elárulta, időnként eszébe jut, hogy a beavatkozásoknak akár káros hatása is lehet az egészségükre, de egyikük sem fontolgatja, hogy leállna. Terveznek még mellműtéteket, fenék-implantátumot, de a fogfehérítés, a hajhosszabbítás, a tartós smink is a terveik közt szerepel. A szolárium szinte mindennapos rutinnak számít az életükben. Kayla nagyobbra szeretné csináltatni a száját is, az orrán is változtatna, sőt zsírleszívást is bevállalna ezeken kívül. Anyja vaginaműtétet szeretne.

Anya és lánya elmondták, az elmúlt évek műtétei különösen összekovácsolták őket: ma már legjobb barátnőknek tartják magukat. Közösen élvezik azt is, hogy extrém külsejükkel mindenütt felhívják magukra a figyelmet. Nem egyszer fordul elő, hogy megjegyzést tesznek megjelenésükre az utcán a járókelők. Tisztában vannak vele, hogy nem mindenkinek tetszik, ahogy kinéznek, de elmondásuk szerint jól érzik magukat a bőrükben.

És miként finanszírozzák a költséges hobbit? Kayla már 17 évesen ott hagyta az iskolát, öltáncos és webkamerás munkákat vállalt, mindemellett sztriptíztáncosként is dolgozik, hogy ki tudja termelni a soron következő operáció költségeit. Sőt, mostanság már Georgiának is ő fizet. Az anyja ennek kifejezetten örül, sőt még akkor sem volt ellenvetése, amikor a lánya 18 évesen egy 50-es pasival jött össze - sőt, örült, hogy Kaylának és így neki is már támogatója is akad.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Második világháborús gránátot vitt haza egy négyéves német kisfiú a vakációról

Második világháborús gránátot vitt haza egy négyéves német kisfiú a vakációról

Négykerekűt is gyárt már a Segway, és csodásan néz ki

Négykerekűt is gyárt már a Segway, és csodásan néz ki

A kislánya óvodai menzapénzén spórolt, nyomoznak a NAV-os ellen

A kislánya óvodai menzapénzén spórolt, nyomoznak a NAV-os ellen

Távozhat Trump védelmi minisztere

Távozhat Trump védelmi minisztere

Kizuhant a repülőgép ajtaján egy légiutas-kísérő Mumbai repülőterén

Kizuhant a repülőgép ajtaján egy légiutas-kísérő Mumbai repülőterén

Nem ment el a Fidesz, így nem jött létre a lakhatási válsággal foglalkozó bizottság

Nem ment el a Fidesz, így nem jött létre a lakhatási válsággal foglalkozó bizottság