szerző:
hvg.hu

A Harper's Bazaar nevű magazin, amely önmagát „a divat varázslata, a szépség hatalma” mondattal határozza meg, az olvasók figyelmének megszerzéséért folytatott éles versenyben időnként komoly hibákat követ el.

A szeptemberi szám megjelenése után a hivatásos média és a blogger társadalom egy emberként hördült fel Courtney Love énekesnő (?) pucér fotója láttán.

Annak mindenki csak örülni tudott, hogy a képet digitálisan erősen átalakították, inkább festmény már, mint fotó, hiszen a valódi Courtney Love valódi meztelen testének látványa valószínűleg többeknek komoly sokkot okozna.

A cikkben, amely intellektuális csemege, Love bocsánatot kér Karl Lagerfeldtől, a Chanel főtervezőjétől, bevallja, hogy legutóbbi albuma az első, amit józanon írt, a vékony színésznőket bulimiás hazudozóknak nevezi, viszont saját, katasztrofális eredményű fogyását a kemény fegyelemnek és a méregtelenítésnek tulajdonítja.

Ezzel a megállapítással sokan vitatkoznak, Love idén tavasszal megjelent fürdőruhás fotói kapcsán sokan zsírleszívásra, gyomorműtére gyanakodtak, mivel Courtney aránylag rövid idő alatt húsz kilótól szabadult meg. Sőt, akadnak olyanok is, akik azt állítják, a súlyveszteség kemény gyógyszerek, drogok használatának köszönhető.

Azért az a Chanel cipő, amit a pucér Love visel, tényleg gyönyörű. Legalább.
Shake

Harry herceg levetkőzött?

Nagy botrányt kavart az amerikai Radar magazin szeptemberi címlap kreációja a félmeztelen Harry hercegről. A képen a királyi sarj hanyag eleganciával, bokszer alsóban pózol egy trónon. Teljes volt a sokk az udvarban és az angol közvélemény sem volt elragadtatva. Ráadásul a képhez társuló cikk ugyancsak kitárulkozóan fogalmaz, és nem éppen pozitív megvilágításban ecseteli Harry kicsapongó szokásait.

hvg.hu Shake

Titokzatos szervezők, lefújt fesztivál Budakeszin

Négy napon át ötszáz dj fellépését és színes programőrületet ígért a mai napra kiírt International Electronic Music Festival, amelynek szervezője a sosem látott "Obersovszky Milán". Ő - több érintett egybehangzó állítása szerint - nem más, mint a tavalyi Techfest nevű, kudarcot vallott party szervezője, Szabó Imre.

Bari Máriusz Tech

A web 2.0 tizenöt legcsábítóbb ígérete

Gyorsan röppent fel a "web 2.0", a következő generációs világháló ígérete, és éppolyan hamar vált elcsépeltté a kifejezés. Nincs rá általánosan elfogadott definíció, de a "webkettes" oldalak mindig az együttműködés és a felhasználók által gyártott tartalmak, az adatgyűjtés és -szűrés jegyében születnek. Összeállításunkban a Business 2.0 magazin válogatása alapján mutatjuk be a hazai internetezőket leginkább érintő tizenöt webkettes oldalt.

Drogtesztet lengetett be a Mi Hazánk a politikusoknak

Drogtesztet lengetett be a Mi Hazánk a politikusoknak

Letartóztatták azt a három férfit, akik kirámoltak egy óbudai lakást

Letartóztatták azt a három férfit, akik kirámoltak egy óbudai lakást

Megöltek egy nőt Pécsen

Megöltek egy nőt Pécsen

Csodaszép a világ legöregebb igazgyöngye

Csodaszép a világ legöregebb igazgyöngye

48 szál gyertya helyett valami mással díszítették Snoop Dogg szülinapi ajándékát

48 szál gyertya helyett valami mással díszítették Snoop Dogg szülinapi ajándékát

Kilátópont lesz a Belvárosi Plébániatemplom tornyaiban

Kilátópont lesz a Belvárosi Plébániatemplom tornyaiban