szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Többre vagyunk képesek a konyhában, mint azt gondolnánk, de aki bátortalan és nem szívesen próbálkozik egyedül, annak sem kell elkeserednie, mert segítenek a profik. Főzőtanfolyamokat bemutató sorozatunkban igyekszünk végigjárni a budapesti lehetőségeket és beszámolunk róla, hol-mit láttunk.

Divattá vált főzni és nem ezt nem panaszként mondjuk. De hiába trendi a házi étel és hiába van tele a piac jobbnál-jobb szakácskönyvekkel, azért ránk fér egy kis oktatás, a profiktól tanulni sosem szégyen, főleg, ha olyan különlegességről van szó, mint a praliné.

A cikk folytatását és a szarvasgombás-fehércsokoládés bonbon receptjét ide kattintva érheti el.

BKK-bérletre cserélhetik a parkolást a II. kerületi lakosok

BKK-bérletre cserélhetik a parkolást a II. kerületi lakosok

Súlyos dolog derült ki az egyik népszerű asztmagyógyszerről

Súlyos dolog derült ki az egyik népszerű asztmagyógyszerről

Kikapcsolhatatlanná tesz egyes számítógépeket az új Windows 11

Kikapcsolhatatlanná tesz egyes számítógépeket az új Windows 11

Emlékeznek a Házibuli zenéjére? A Kispál és a Borz is felidézi az új dalában

Emlékeznek a Házibuli zenéjére? A Kispál és a Borz is felidézi az új dalában