szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Többre vagyunk képesek a konyhában, mint azt gondolnánk, de aki bátortalan és nem szívesen próbálkozik egyedül, annak sem kell elkeserednie, mert segítenek a profik. Főzőtanfolyamokat bemutató sorozatunkban igyekszünk végigjárni a budapesti lehetőségeket és beszámolunk róla, hol-mit láttunk.

Divattá vált főzni és nem ezt nem panaszként mondjuk. De hiába trendi a házi étel és hiába van tele a piac jobbnál-jobb szakácskönyvekkel, azért ránk fér egy kis oktatás, a profiktól tanulni sosem szégyen, főleg, ha olyan különlegességről van szó, mint a praliné.

A cikk folytatását és a szarvasgombás-fehércsokoládés bonbon receptjét ide kattintva érheti el.

Sofőrre támadt a részeg utas, kidöntöttek egy jelzőlámpát

Sofőrre támadt a részeg utas, kidöntöttek egy jelzőlámpát

Új néven folytatják a Speedzone újságírói

Új néven folytatják a Speedzone újságírói

Tétovázva futott neki az új esztendőnek a forint

Tétovázva futott neki az új esztendőnek a forint

A Suzuki Vitara lett itthon a legnépszerűbb új autó tavaly

A Suzuki Vitara lett itthon a legnépszerűbb új autó tavaly