szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Többre vagyunk képesek a konyhában, mint azt gondolnánk, de aki bátortalan és nem szívesen próbálkozik egyedül, annak sem kell elkeserednie, mert segítenek a profik. Főzőtanfolyamokat bemutató sorozatunkban igyekszünk végigjárni a budapesti lehetőségeket és beszámolunk róla, hol-mit láttunk.

Divattá vált főzni és nem ezt nem panaszként mondjuk. De hiába trendi a házi étel és hiába van tele a piac jobbnál-jobb szakácskönyvekkel, azért ránk fér egy kis oktatás, a profiktól tanulni sosem szégyen, főleg, ha olyan különlegességről van szó, mint a praliné.

A cikk folytatását és a szarvasgombás-fehércsokoládés bonbon receptjét ide kattintva érheti el.

Beperelné Kalifornia főügyésze a Trump-adminisztrációt az Apple miatt

Beperelné Kalifornia főügyésze a Trump-adminisztrációt az Apple miatt

Az oroszokhoz köthető dezinformációs kampányokkal hergelnek az ukránok ellen a lengyel elnökválasztás újabb fordulója előtt

Az oroszokhoz köthető dezinformációs kampányokkal hergelnek az ukránok ellen a lengyel elnökválasztás újabb fordulója előtt

Lengyel elnökválasztás: túl szoros az eredmény, még nem biztos a liberális győzelem

Lengyel elnökválasztás: túl szoros az eredmény, még nem biztos a liberális győzelem

Fővárosi projektektől vont el a kormány uniós pénzt a saját ötletére a budapesti főtájépítész szerint

Fővárosi projektektől vont el a kormány uniós pénzt a saját ötletére a budapesti főtájépítész szerint