szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Többre vagyunk képesek a konyhában, mint azt gondolnánk, de aki bátortalan és nem szívesen próbálkozik egyedül, annak sem kell elkeserednie, mert segítenek a profik. Főzőtanfolyamokat bemutató sorozatunkban igyekszünk végigjárni a budapesti lehetőségeket és beszámolunk róla, hol-mit láttunk.

Divattá vált főzni és nem ezt nem panaszként mondjuk. De hiába trendi a házi étel és hiába van tele a piac jobbnál-jobb szakácskönyvekkel, azért ránk fér egy kis oktatás, a profiktól tanulni sosem szégyen, főleg, ha olyan különlegességről van szó, mint a praliné.

A cikk folytatását és a szarvasgombás-fehércsokoládés bonbon receptjét ide kattintva érheti el.

Megbánták a brit fiatalok, hogy túl sok időt töltöttek az okostelefonjukkal és a közösségi médiában

Megbánták a brit fiatalok, hogy túl sok időt töltöttek az okostelefonjukkal és a közösségi médiában

The Washington Post-vélemény: Ukrajna lehet Trump Afganisztánja

The Washington Post-vélemény: Ukrajna lehet Trump Afganisztánja

Egy maroknyi magyar lázadó a birodalom ellen – ez a Fidesz március 15-i jelszava

Egy maroknyi magyar lázadó a birodalom ellen – ez a Fidesz március 15-i jelszava

Rácz András szerint Orbán a vélemény-szavazással csak el akarja terelni a figyelmet arról, hogy megvétózta az EU katonai segélyét Ukrajnának

Rácz András szerint Orbán a vélemény-szavazással csak el akarja terelni a figyelmet arról, hogy megvétózta az EU katonai segélyét Ukrajnának