szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A Lucullus Baráti Társaság szervezésében tartott főzőkurzusról már nem először esik szó, korábban Wang mester kínai...

A Lucullus Baráti Társaság szervezésében tartott főzőkurzusról már nem először esik szó, korábban Wang mester kínai ételeket bemutató tanfolyamán is örömmel vettünk részt, és izgalmas élményekkel (és persze hasznos tudással) lettünk gazdagabbak. Nem csoda, hogy a francia konyha ínyenc desszertjeivel való ismerkedésre is hasonló izgalmakkal készültünk, amelyet Király Anita, a Lucullus saját állandó cukrászmestere biztosított számunkra, aki mintegy 13 éves tapasztalattal remek útmutatást adott mindenkinek. A pisztáciás csokitrüffel fűszerlikőrrel, a gyömbérrel elkészített brownie, illetve a lyoni csokoládé mousse illatos olajokkal persze elsőre ijesztőnek tűnt, de a következő képeken jól látható, hogyan is birkóztunk meg a feladattal.

Folynak az előkészületek:

Daragó Viktória

Kóstolás nélkül persze nincs fejlődés:

Daragó Viktória

Kemény munka nagy reményekkel:

Daragó Viktória

A végeredmény magáért beszél:

Daragó Viktória

A végére persze nem maradt sok emlék:

Daragó Viktória
Full extrás V8 biturbó új BMW X5 és X6 érkezett

Full extrás V8 biturbó új BMW X5 és X6 érkezett

Ne felejtse el megölelni a macskáját – ma van a világnapja!

Ne felejtse el megölelni a macskáját – ma van a világnapja!

Mi a baj a nők meccseivel, miért nem játszhatnak évek óta este a Roland Garroson?

Mi a baj a nők meccseivel, miért nem játszhatnak évek óta este a Roland Garroson?

Kiderült, hogyan loptak ki ezer darab motort egy Kia-gyárból

Kiderült, hogyan loptak ki ezer darab motort egy Kia-gyárból