Kern András: "az italt úgy hagytam abba, ahogy kellett"

Kern András: "az italt úgy hagytam abba, ahogy kellett"

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Teljes életmódváltozáson esett át Kern András azóta, hogy januárban kórházban kezelték súlyos gyomorfekéllyel és vérszegénységgel - írja a Blikk.

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész a Blikknek elmondta: minden földi jóról lemondott, hogy talpra álljon és újra színpadra léphessen. Szenvedélyeit legyőzve az életet választotta. A népszerű humorista, színész már egyáltalán nem gyújt rá, s az előadások után is ásványvizet vagy gyümölcslét rendel egy jó pohár hideg sör helyett, ha leül beszélgetni a kollégáival.

"Jól bírom cigi nélkül. Ha időnként mégis nagyon hiányzik, elektromos cigit szívok" – mondta a lapnak Kern. "Rémes. Arra jó csak, hogy legalább fogok a kezemben valamit, ha unom magam. Az italt úgy hagytam abba, ahogy kellett. Január 24-én derült ki, mi a bajom, azóta egy korty alkoholt sem iszom. Kicsit hiányzik, de így is lehet élni" - tette hozzá.

A színész elmondta, diétáznia már nem nagyon kell, de muszáj odafigyelnie arra, mit eszik. "Néha egy-egy pörköltöt megengedek magamnak, de ennyi, és semmi több" – mesélte a színművész. További részleteket a Blikk cikkében olvashat!