Újabb pucér fotók várhatóak Harry hercegről

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Újabb kompromittáló fotók bukkanhatnak fel Harry hercegről egy neves brit PR-szakember szerint.

Max Clifford pénteken közölte, hogy két amerikai nő megkereste őt telefonon, és közölték vele, hogy további olyan felvételek vannak birtokukban, amelyek abban a Las Vegas-i szállodaszobában készültek, ahol meztelenül lencsevégre kapták a múlt hét végén a brit trón harmadik számú várományosát.

A nők azt mondták, hogy sok érdekes dolog van náluk: fényképek, videofelvétel és ehhez hasonlók - fogalmazott a neves PR-guru, aki elutasította a telefonálók ajánlatát. "Nem szentesíthetem ezt. Ez a herceg magánéletének megsértése. Ezért mondtam nemet" - indokolta döntését Max Clifford.

II. Erzsébet brit királynő unokáját egy Las Vegas-i hotelszobában kapták lencsevégre, miközben meztelenül múlatta az időt egy szintén ruhátlan fiatal nő társaságában. A képeket szerdán hozta nyilvánosságra a hírességekre szakosodott TMZ nevű amerikai hírportál. A fotókat valószínűleg mobiltelefonnal készítették múlt pénteken, és nagyjából 10 ezer fontért (3,5 millió forint) adták el őket. Az interneten gyorsan elterjedtek a felvételek, a brit sajtó azonban a The Sun című bulvárlap kivételével nem közölte Harry herceg meztelen fotóit, meghajolva a királyi család ügyvédjeinek felszólítása előtt. A TMZ csütörtökön azt írta, hogy több lány is jelen volt azon a bizonyos estén a herceg hotelszobájában, felvételeket készítettek mobiltelefonjaikkal, és egyre többet akkor, amikor a ruhák lekerültek a résztvevőkről.

A brit sajtó önszabályozási előírásainak betartatására és a sajtópanaszok elbírálására hivatott független testület (PCC) közölte, hogy eddig több mint 850 panaszt kapott amiatt, hogy a meztelen fotók megjelentek a bulvárlapban. Valamennyi panasz a magánélet szentségének megsértését rótta fel, és ki fogják vizsgálni azokat - tette hozzá a testület.