Fucsovics a vereség után: Elfogytam kicsit

Fucsovics a vereség után: Elfogytam kicsit

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A magyar teniszezőnek erőnléti problémái voltak, ráadásul megsérülni sem akart az Australian Open előtt, többek között ezeknek tudja be, hogy hamar elvérzett a szerb ellenfelével szemben Dohában.

Meglepően sima, 6:2, 6:0-s vereséget szenvedett Fucsovics Márton a szerb Miomir Kecmanovicstól a dohai ATP 250-es tenisztorna negyeddöntőjében. A világranglista 70. magyar teniszező felkészülését több tényező is nehezítette, Katarban esett az eső, másfél órával később kezdődött el a mérkőzés, ráadásul a Nemzeti Sport szerint egy parkolóban kellett bemelegítenie.

Fucsovics sok támadást kapott az eredmény miatt, ezért úgy érezte, reagálnia kell a negatív kritikákra.

Szóval nézzük csak, mi is történt valójában. Felkészültem Dohára, a szezonra! Jól játszottam, négy meccset nyertem. Tegnapra elfogytam kicsit… Nem fogom a rossz időre, az ellenfél szerencséjére, de nem segített, ez tény. A csúcsformát az Ausztrál Openre szeretném elérni! Fizikailag és mentálisan egyaránt. Nem szeretnék megsérülni! Tegnap jó sanszom lett volna rá… Dolgozok tovább! Tiszta a lelkiismeretem! Higgyétek el, hogy nehezebb ez, mint ahogy sokszor látszik – írta a teniszező a Facebookon.

Fucsovics elárulta, hogy péntek este máris repülőre ül, hisz hétfőn indul az Australian Open.

Hozzászólások