Jövő péntektől árulják a jegyeket a válogatott novemberi meccseire

Jövő péntektől árulják a jegyeket a válogatott novemberi meccseire

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Már kevesebb mint 12 ezer forintért meg lehet szerezni a három meccsre szóló bérleteket.

Az UEFA által hozott szabályok szerint nagyjából 20 ezer ember nézheti meg novemberben a magyar labdarúgó válogatott három meccsét élőben a Puskás Arénában. Mivel ezek között van a Magyarország-Izland Eb-részvételről szóló pótselejtező is, a nagy érdeklődés garantált. A Magyar Labdarúgó Szövetség most részletesen tette közzé az eladás menetét:

Ezek szerint azok, akiknek van szurkolói kártyája, és regisztráltak a Szurkolói Klubba, október 30-án, tehát jövő hét pénteken 10:00-tól vásárolhatják meg a három meccsre szóló kombinált jegyet 20 százalékos kedvezménnyel. Ezek közül a legolcsóbb 11200, a legdrágább 46400 forint lesz.

©

Ha nem megy el az összes bérlet, akkor november 2-án a nem regisztrált klubtagok számára is megnyílik a lehetőség, és ha még így is marad, akkor külön egy-egy meccsre november 4-től kaphatunk jegyeket.

Izlanddal november 12-én játszik a válogatott, 15-én Szerbiát, 18-án pedig Törökországot fogadjuk a Nemzetek Ligájában.

Mindez az MLSZ jegyértékesítő felületén történik.

Ha megverjük Bulgáriát, a koronavírus miatt 2020 nyaráról 2021 nyarára halasztott Európa-bajnokságon egy csoportba kerülünk Franciaországgal, Portugáliával és Németországgal, előbbi kettővel Budapesten játszhatnánk meccset.

Hozzászólások