Heti TOP: az ingyenes online tévéktől a jelszavak visszafejtéséig

Heti TOP: az ingyenes online tévéktől a jelszavak visszafejtéséig

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
techline.hu

Nézzen online tévéket ingyen és kényelmesenAz alábbi ingyenes programmal...

Nézzen online tévéket ingyen és kényelmesen
Az alábbi ingyenes programmal Windowson és OS X-en egyaránt nézhetünk online tévéadásokat, kitűnő minőségben, látványos és mégis egyszerűen használható felületen.
Tovább a cikkhez...

Böngésző a Google-től: kell ez valakinek?
Böngészőből lassan tényleg annyi van, mint égen a csillag. Az elmúlt hónapban kaptunk már új Firefoxot, láthattunk megújuló Internet Explorert és Operát, feltörekvő Safarit, s ha eddig tanácstalanok voltunk a választást illetően, most még a Google is kijött a sajátjával.
Tovább a cikkhez...

Letiltott Youtube videók gyűjteménye
Az internet korlátlannak tűnő szabadságát a jog azért időnként felülbírálja. Így van ez a Youtube-bal is, ahol időnként a legnagyobb úrnak a szerzői jog tűnik...
Tovább a cikkhez...

Családi fotók a Windows Asztalán, egyszerűen és gyorsan
Aki nem szeret Photoshopban vagy más képszerkesztőben babrálni, de szívesen készítene saját háttérképet, ezzel az ingyenes alkalmazással pillanatok alatt megteheti.
Tovább a cikkhez...

Hogyan készítsünk lehallgatót a mobilunkból?
Egy mobiltelefont bizony nehéz lehallgatni, viszont minden mobiltelefont gyorsan és könnyen lehet lehallgató-készülékké változtatni. Az alábbiakban megmutatjuk, mit kell ehhez tennünk.
Tovább a cikkhez...

Partíció vagy merevlemez elrejtése mások elől az XP-n
Ha vannak olyan állományaink, vagy akár egy komplett partíciónk, merevlemezünk, amelyet szeretnénk elrejteni a kíváncsiskodó kollégák elől, ez a legegyszerűbb megoldás.
Tovább a cikkhez...

Videók letöltése, akár több száz videomegosztóról
Gombamód szaporodnak a videomegosztó oldalak: YouTube, XTube, Metacafe, Myspace - a felsorolást a végletekig lehetne folytatni. Megmutatjuk, hogyan lehet többféle videós oldalról is letölteni, a lehető legegyszerűbben.
Tovább a cikkhez...

Jelszavak villámgyors visszafejtése
Nyilvánvaló, hogy a nap mint nap használt jelszavainkat nem tudjuk elfelejteni. De mi a helyzet azokkal, amelyeket egyszer gépeltünk csupán be, majd bepipáltuk a jelszó megjegyzése opciót, s ezzel ki is töröltük az agyunkból? Örökre csillagok maradnak már?
Tovább a cikkhez...

Rejtett dolgok a Google Chrome belsejében
Úgy látszik, bármennyire is béta állapotú egy program, a fejlesztőknek mindig jut ideje egy kis meglepetést elrejteni a programokban. A Google Chrome sem kivétel.
Tovább a cikkhez...

Futtassa alkalmazásként kedvenc weboldalait!
Akinek elege van a sok böngészőfülből, amikor éppen kedvenc webalkalmazásait futtatja, az talán akkor jár a legjobban, ha külön alkalmazásként kezeli az online munkafelületeket.
Tovább a cikkhez...

Napló- és blogírás, egyszerűen, kényelmesen
A naplóírás nagyszerű dolog, segítségével az ember évekkel később is visszaemlékezhet azokra a pillanatokra, amelyekre valóban érdemes. Mindegy, hogy magunknak írjuk, vagy blog-ba fogunk.
Tovább a cikkhez...


Hozzászólások