Heti TOP: Az ingyenes particionálótól az XP átszabásáig

Heti TOP: Az ingyenes particionálótól az XP átszabásáig

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
techline.hu

Szabja át merevlemezeit kényelmesen, ingyenes particionálóvalBár a Windows XP-ben...

Szabja át merevlemezeit kényelmesen, ingyenes particionálóval
Bár a Windows XP-ben is találunk particionáló programot, mégis vannak dolgok, amiket azzal nem, vagy kevésbé rugalmasan tehetünk meg.
Tovább a cikkhez...

Videók letöltése az 50 legnépszerűbb oldalról, több platformon
Videoletöltő programokból rengeteget találni az interneten. Az alábbi alkalmazás azonban kicsit kiemelkedik a felhozatalból: ingyenes és több platformon is működik.
Tovább a cikkhez...

Cserélje le a Windows XP felületét, egyszerűen és ingyen
Az alábbi kis freeware alkalmazással pillanatok alatt elérhetjük, hogy a Windowsban ne csak az alapértelmezett témák közül tudjunk választani, hanem tetszőlegesen formálhassuk a rendszer külsejét.
Tovább a cikkhez...

Gyilkoljon lefagyott alkalmazásokat egérkattintással
Egy program nem feltétlenül akkor jó, ha mindent belezsúfolnak. Néha elég, ha egyetlen dolgot tesz, de azt rendesen. Ez a freeware például egy született gyilkos...
Tovább a cikkhez...

Rakja össze saját zenelejátszóját, pillanatok alatt
Aki nem tud megbarátkozni egyik népszerű zenelejátszóval sem, annak a legjobb választás talán az lehet, ha „összerakja” a sajátját. Nem is olyan bonyolult dolog ez!
Tovább a cikkhez...

Régi diaképek, negatívok digitalizálása, pillanatok alatt
Manapság már mindenki digitális fényképezőgépet használ, azonban a családi archívumokban még sokan őriznek diaképeket és negatív filmeket. Ezek digitalizálása sem annyira bonyolult, mint ahogy az első pillantásra tűnik.
Tovább a cikkhez...

Villámgyors dokumentumkonvertálás PDF-be a Google-lel
A Microsoft irodai szoftvercsomagjának nagy hátránya, hogy nem konvertálhatjuk pdf formátumra a dokumentumokat a Mentés másként menüpontban. Szerencsére van erre egy remek és fölöttébb gyors megoldás.
Tovább a cikkhez...

Nézze meg a vírusok világtérképét!
Akárcsak biológiai megfelelőik, a számítógépes vírusok is hihetetlenül dinamikusak, mutálódnak, támadnak, fertőznek. Ha valaki kíváncsi a globális vírushelyzetre, továbbá arra, hogy melyik vírus honnan is ered, annak érdemes egy (vagy inkább több) pillantást vetnie az F-Secure vírus világtérképére.
Tovább a cikkhez...

1000 Gbájt online tárhely ingyen
Vitathatatlan, hogy 1 Tbájt, azaz nagyjából 1000 Gbájt tárhelyen már kényelmesen eltárolhatjuk fontos képeinket, videóinkat, zenéinket. És ha mindez még ingyen is van, akkor vétek lenne kihagyni.
Tovább a cikkhez...

Az iTunes 8 effektjének titkos billentyűkombinációi
Az iTunes 8 súgójában elfelejtik az új, egykor Magnetosphere névre hallgató vizuális effekt néhány érdekes lehetőségét megemlíteni. Pedig így sokszor még szebbé tehetjük az amúgy is jól sikerült effekteket.
Tovább a cikkhez...

A 10 legfeleslegesebb PC-s kiegészítő
A technika fejlődik, és mint mindig, most is két irányba teszi ezt: a rengeteg hasznos és nagyszerű újítás mellett bevonulnak mindennapjainkba a felesleges technikai „eszközök” is.
Tovább a cikkhez...


Hozzászólások