Új telefon régi műanyag palackból

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
techline.hu

A Moto W233-as telefont a Las Vegas-i informatikai szakkiállításon mutatja be az amerikai...

A Moto W233-as telefont a Las Vegas-i informatikai szakkiállításon mutatja be az amerikai gyártó. A készülék érdekessége, hogy annak műanyag háza kidobott műanyag palackokból készült, vagyis a környezettudatosság jegyében újrahasznosított anyagot használnak fel a gyártás során. Egyébként nemcsak a telefon, hanem a csomagolás során is környezetbarát szempontokat vett figyelembe a gyártó. A csomagolás is újrahasznosított papírból készült, 22 százalékkal kisebb, így kevesebb helyet foglal, több dobozt lehet szállítani egy fuvarral.

Telefon, újrahasznosított műanyagból

A Motorola vásárlók is kivehetik részüket a környezet védelméből, a gyártó ugyanis egy borítékot mellékelt a készülékhez, a fogyasztók ebbe tehetik be régi készüléküket és küldhetik vissza - ingyen.
Ami pedig a telefon technikai jellemzőit illeti, nos a gyártó nem túl sok minden árult el, annyit tudni csupán, hogy a vélhetően alsó kategóriás telefon akkumulátora kilenc órát bír majd, és hogy üzeneteket is lehet majd vele küldeni. És hogy ezzel a készülékkel sikerül-e majd az amerikai gyártónak megismételnie a Razor sikerét, nos, egyelőre nem tudni...

Hozzászólások