Gyújtsa fel a Windowst, ingyenes képernyővédővel

Gyújtsa fel a Windowst, ingyenes képernyővédővel

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
techline.hu

A Free Fire Screensaver elnevezésű képernyővédő igazán látványos effektet...

A Free Fire Screensaver elnevezésű képernyővédő igazán látványos effektet kínál: felgyújtja a Windows Asztalát. Elindulása után lángolni fognak az ikonok, ablakok, a Start menü, a Tálca gombjai, de még a háttérképen látható dolgok is. Mindezt kellemes, tábortüzeket idéző hanghatással és kissé melankolikus zenével fűszerezték a készítők.

A képernyővédőt indíthatja a Windows is a megadott „tétlenségi idő” elteltével, de ha nagyon megharagszunk a rendszerre, az asztali ikonra kattintva azonnal lángokba boríthatjuk...

Ez bizony ég...

Túl sok beállítási lehetőséget nem kínál a program, de azért részben alakítható: kétféle háttérzene közül választhatunk, szabályozhatjuk az effektek és a zenei aláfestés hangerejét, kilépéskor kérhetünk elhalványítás effektet, megszabhatjuk a láng lobogásának sebességét (ez jól jöhet, ha több monitoros rendszeren használjuk), és készíthetünk képernyőképet lángoló rendszerünkről az Enter megnyomásával.

Zenei aláfestést is választhatunk

Mivel az ingyenes képernyővédőkben hagyományosan nem lehet megbízni (valamiért éppen ezekbe pakolnak előszeretettel kémprogramokat), gyorsan elvégeztünk egy VirusTotal tesztet is, amelynek szerencsére negatív eredménye lett, vagyis a Free Fire Screensaver megbízható. Csak látványban borítja lángokba a Windowst, valódi kárt nem tesz közben a háttérben.

Néhány beállítási lehetőség

Így aztán nem is nagyon tudunk olyat mondani, ami miatt ne lenne érdemes egy próbát tenni ezzel a látványos és ötletes kis programmal.

Hozzászólások