Februárra elkészülhet az iPad 2

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Egy tajvani székhelyű IT-portál értesülései szerint az egyik alkatrészgyártó cégnek a következő száz nap során, legkésőbb február végéig kell megkezdenie az Apple táblagép új verziójának szállítását.

Az Engadget blog a tajvani DigiTimes portálra hivatkozva hangsúlyozza, az információt egyelőre nem erősítették meg, azonban utóbbi lap a Foxconn nevű elektronikai alkatrészeket gyártó cég belső forrásaira hivatkozva írja: az iPad 2 gépeket 2011 második hónapjáig le kell szállítani az Apple megrendelésére.

A DigiTimes szerint az iPad 2 – amelyben az Engadget szerint már az előlapra szerelt kamera és újfajta érintőképernyő-technológia is kerül – tömeggyártását jövő év januárban kezdi meg a cupertinói cég. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a fogyasztók már februárban megvásárolhatják az eszközt, mivel valószínűleg az Apple jelentős készletet halmoz fel az iPad 2-ből, a várható érdeklődés miatt. A globális bemutató ezért áprilisban várható, az első iPad bejelentéséhez hasonlóan, amelyről a cég januárban számolt be először, az amerikai szállítások pedig csak áprilisban kezdődtek meg.

Hozzászólások