Itt vannak az olcsóbb, kisebb új iPhone magyar árai

Itt vannak az olcsóbb, kisebb új iPhone magyar árai

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Még mindig nem olcsó, de Apple-mobilhoz képest tényleg elég barátságos árcédulát kapott a hétfő este bemutatott kisebb iPhone.

Négy színben, két áron lesz elérhető a hétfő este bemutatott kisebb, olcsóbb új iPhone SE. (Melyről itt minden tudnivalót megtalál.) Az Apple honlapjára felkerült hivatalos árazás szerint a 16 gigás belső tárhellyel szerelt modell 158 990 forintba kerül majd, míg a 64 gigás verzió 198 990 forintba. Mindkét verzió ezüst, asztroszürke, arany és rozéarany színekben lesz elérhető.

©

Mivel ezek csak a független árak, a szolgáltatók kedvezményeivel még olcsóbb lesz majd az itthon március 29-étől rendelhető iPhone SE. A kisebb képernyőméreten és más dizájnon kívül minden egyéb tulajdonságát tekintve az iPhone 6s csúcskategóriás jellemzőit kapó készülékkel az Apple már-már fej-fej mellé került a csúcsmodelljeiket legalább 160 ezer forintos áron kínáló nagy androidos gyártókkal is.

©

A 9,7 colos új iPad Pro hivatalos árai is előkerültek: csak wifis netképességgel, 32 gigásan 224 990 forinttól indul majd a tablet, a mobilnetes verzió ára pedig 274 990 forintnál kezdődik majd. A tabletek is a négy iPhone-os színben lesznek kaphatók.

A változtatás nélkül olcsóbbá tett Apple Watch alapmodellje 130 ezer forint helyett 115 990 forintba kerül majd.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.