Új magyar alkalmazás készült, amellyel csereberélheti és el is adhatja megunt ruháit

Új magyar alkalmazás készült, amellyel csereberélheti és el is adhatja megunt ruháit

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A LiveRobe egy újonnan indult kezdeményezés, amely segít felfrissíteni ruhatárunkat, és közben megszabadulni a már megunt ruhadaraboktól. A kapcsolódó alkalmazás már tölthető.

Mindannyiunkkal előfordul, hogy időnként frissítenünk kell ruhatárunkat, az ilyenkor összekészített, tehát már megunt kiegészítőket pedig általában továbbadjuk. Utóbbi azonban nem egyszerű művelet, annak ellenére sem, hogy az értékesítéshez számos hasznos szolgáltatás létezik.

Magyar ötlet nyomán azonban olyan termék született most, amellyel az eladásra szánt holmikat máris megfelelő célközönségnek juttathatjuk el. A szolgáltatás LiveRobe néven indult, de kitalálói nem csak idehaza, nemzetközi szinten is szeretnék elterjeszteni.

©

A LiveRobe segítségével egy miniwebshop indítható, ahova az értékesíteni tervezett ruhadarabokról készült fotók feltölthetők, ezáltal máris reklámozhatók a közösség többi tagja számára. A program az eladók és a vásárlók közti kapcsolatteremtést is megoldja, ráadásul abban is segít, hogy a kinézett ruhadarabról további információkat, például méretet kérjünk.

Az app hashtag (vagyis kulcsszó) alapú keresést is kínál, ha egy adott ruhafajta vagy márka után kutatnánk, az eladók és vásárlók pedig követhetik is egymást, így mindig értesülhetnek a legfrissebb ajánlatokról. A LiveRobe emellett inspirálódásra is lehetőséget ad: a feltöltött ruhafotókkal ötlettel szolgálhatunk, hogyan lehet (még) hasznosítani egy-egy ruhadarabot.

Az elsősorban nőknek ajánlott szolgáltatás használata ingyenes, csupán egy gyors regisztrációra van hozzá szükség. Az androidos verzió innen, az iOS-változat pedig ide kattintva tölthető.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Hozzászólások