Itt az első videó a Xiaomi összehajtható telefonjáról, és csodás érzés nézni

Itt az első videó a Xiaomi összehajtható telefonjáról, és csodás érzés nézni

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Feltehetően maga a Xiaomi rögzítette azt a videót, amelyen a cég első, hajtogathatós telefonja látható az elnök Lin Bin kezei között.

Az, hogy a Xiaomi is összehajthatós telefont készít, nem meglepő, erről több pletyka is napvilágra került korábban. Most azonban olyan felvétel jelent meg, amelyen a készülék prototípusának több mint jól működő változata figyelhető meg a tesztelő kezei között, aki nem más, mint a Xiaomi-elnök Lin Bin.

A felvétel eredetileg a Weibo nevű kínai közösségi oldalon jelent meg, de a híradások szerint azt maga a cég adta ki. Ezzel hivatalosan is beismerték a korábban még csak állítólagos szintjén létező hírt, amely szerint a vállalatnak komoly tervei vannak a flexibilis technológiával.

A klip ugyan nincs egy perc, de így is több mindent sikerült megtudnunk a többek szerint Xiaomi Mix Flex-nek nevezett modellről: a szerkezet meseszerűen működik, akárhogy forgatja, hajtogatja Bin, a mobil minden parancsnak engedelmeskedik. A videón a felhasználói felület ugyancsak szemügyre vehető, erről Bin maga azt mondta, a cég egy sor technikai problémát kellett, hogy megoldjon, hogy a végeredmény ilyen legyen.

A Xiaomi most leleplezett újdonsgávaál értelemszerűen a Samsung egyszer már megmutatott készüléke ellen indul csatába, de a bemutató egyben feltehetően a Royole-nak és a Huaweinek szóló hadüzenet is.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Hozzászólások