31 emoji ingyenes gravírozása közül választhat az, aki az Apple-től veszi az AirPods fülhallgatót

31 emoji ingyenes gravírozása közül választhat az, aki az Apple-től veszi az AirPods fülhallgatót

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Kiterjesztette az Apple az AirPods tokjának ingyenes gravírozási lehetőségét, és mostantól akár emojik közül is választhatnak a vezeték nélküli fülhallgatót az Apple-től rendelő felhasználó. Persze csak óvatosan ezzel, nem mindegy ugyanis, mit árul el róla a töltőkapszulára tett kis jel.

Az Apple tavaly március óta kínál ingyenes szöveges gravírozási lehetőséget az online áruházában vásárolt AirPodsok töltőtokjára. (Ez egyébként az egyik pozitívuma annak, ha valaki közvetlenül az Apple-től vásárolja meg a fülhallgatót). Mostantól pedig – a honlapuk tanúsága szerint – kibővíti ezt a lehetőséget, és akár emojikat is lehet választani.

No persze, nem az összes emoji jön szóba (ehhez azért túlságosan bőséges a kínálat), az Apple 31 választható jelre redukálta a lehetőséget. Azért vannak érdekes emojik közöttük, arcok, szellem, koponya, robot, különféle állatok, mitikus lények, kézmozdulatok (nem, a feltartott középső ujj nincsen ezek között), és meglepő módon a finoman csak kaki névre keresztelt emoji is választható. Íme a teljes lista:

©

Sajnos, arra nincsen mód, hogy szöveget és emojit együtt lehessen gravíroztatni, választani kell, vagy az egyik, vagy a másik. Viszont a szöveg esetében az Apple lényegesen nagyobb betűket „vés be”, mint korábban. Az ingyenes gravírozási lehetőség mind az AirPods, mind az AirPods Pro vásárlói előtt nyitva áll.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.