Az utolsó puzzle-darab is a helyén: megvan az LG Velvet ára

Az utolsó puzzle-darab is a helyén: megvan az LG Velvet ára

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Várhatóan csütörtökön leplezi le az LG új telefonját, a Velvetet, amiről már rengeteg részlet kiderült, most már az ára is.

Egy névadási konvenció megváltoztatása után ezentúl egyedi neveket kapnak az LG telefonjai. Az első fecske az LG Velvet, amit a gyártó úgy jellemzett, hogy igen jó specifikációkat tesz egy tömegeknek szánt telefonba, ami reményt keltett a készülék árát illetően.

Sok minden kiszivárgott már a Velvetről, és kiderült, a specifikációk valóban elismerésre méltók (5G-s telefon, nyolcmagos CPU, 8 GB RAM, 128 GB, bővíthető tárhely, triplakamera a hátoldalon, 4300 mAh-s akku – hogy csak a legfontosabbakat említsük). Időközben még valódi felvételek is előkerültek a készülékről, végsősoron már csak az ára maradt kérdéses.

©

Most viszont helyére került az utolsó puzzle-darabka is, ugyanis kiderült az LG Velvet koreai ára, ami összehasonlításra ad lehetőséget. Szülőhazájában 735 dollárnak (azaz nagyjából 236 ezer forintnak) megfelelő összegbe kerül, ami jóval kevesebb a Samsung Galaxy S20 áránál, viszont verseng az új iPhone SE és a OnePlus 8 árával, ez utóbbinak valamivel jobbak a specifikációi. Az LG azonban bizonyítani akarja, hogy tényleg a tömegeknek szánja a telefonját, ezért egy igen kedvező konstrukciót vezet be Dél-Koreában, egyfajta frissítési program keretében.

Azok, akik vállalják, hogy két évig használják a Velvetet, majd utána visszaküldik, és vásárolnak egy másik, akkor aktuális LG-telefont, akár 50 százalékos árengedményt is kaphatnak. A két év nem véletlen, általában ennyi időnként cserélik új készülékre a felhasználók a telefonjaikat. A telefont előrendelők már május 8-án megkapják a készüléket, a kiskereskedelmi értékesítés május 15-én kezdődik. A nemzetközi bevezetésre egy kicsit még várni kell.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Hozzászólások