szerző:
-W-
Tetszett a cikk?

Bocsika, de 2006-ban tízezerrel több baba szavazott a kormányra. Ennyire nincs mivel dicsekedni.

90 300 csecsemő született meg idén csak a Fidesz kedvéért, mondta ma Orbán Viktor. Ezek a csecsemők még a fogantatás előtt áttekintették a matolcsyzmus perspektíváit, felismerték az elkerülhetetlen felvirágzást, és úgy döntöttek, ebbe a narancsligetbe érdemes lesz leszületni.

A 2012-es adat 2251-gyel haladja meg a 2011-est, viszont ha a csecsemők véleményéből akarjuk leszűrni a kormányok nagyszerűségét, akkor azt fogjuk észrevenni, hogy sok tízezer kis torok harsogja: Feri, gyere vissza!

Az utóbbi tíz év legmagasabb születésszámát ugyanis 2006-ban jegyezte fel a KSH, ekkor 99 871 kicsiny lélek választotta az ígéretes reformokra vállalkozó Gyurcsány Ferenc országát. Csaknem egy tízessel vert rá a nemzeti együttműködésre. Amúgy a születésszám 2010-ben zuhant egy jókorát: hatezerrel kevesebb gyerek jött a világra, pedig akkor kopogott be a virsliujjú hajnal. Tehát vagy mégsem a kormányok szuperségén múlik, vagy ennyivel ócskább Orbán kormányzása. Esetleg csak annyira ócska, hogy ilyen seggéből előrántott számokra szorul, mert más sikerről momentán nem adhat számot. A telefonközpontot sajnos már feltalálták.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Mit csináltak 350 éve egy gyilkos járvány ellen?

Mit csináltak 350 éve egy gyilkos járvány ellen?

Egy hétre megszállja az utakat a rendőrség

Egy hétre megszállja az utakat a rendőrség

A rendőrség keresi ezt a bringást, mert megrongált egy autót

A rendőrség keresi ezt a bringást, mert megrongált egy autót