szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Szókimondó levélben magyarázta el Bokros Lajos pártja, hogy elnökük miért nézett ki a napokban úgy, ahogy.

Szókimondó levelet írt a Bokros Lajost főpolgármesternek jelölő Modern Magyarország Mozgalom a 444-nek, miután a hírszájt főszerkesztője, Uj Péter a pártelnök megjelenéséről cikkezett az alábbi kampányfotóból kiindulva.

©

"Köszönjük, hogy felhívta a figyelmet Bokros Lajos megjelenésére, de sajnos a Dior öltönyét lefosta egy galamb, és jelenleg a tisztítóban van. Szerencsére a MoMa központjában épp akadt egy póló a párt emblémájával, így nem kellett félmeztelenül gyűjtenie a támogatók aláírását" – írják a levélben, amelyet Facebook-oldalukon is közzétettek.

Mint írják, sajnálják, hogy ennél megbotránkoztatóbb hír nem akadt. Ironikusan felajánlják, hogy szerveznek Bokros Lajossal egy néptáncvetélkedőt, "mármint ha bele akarnánk állni kötésig a bulvárba". A levél végén megjegyzik, hogy "egyszer beszélhetnénk akár az önkormányzati választásról is".

Az igazsághoz azért hozzátartozik, hogy előfordult már, hogy Bokros Lajos "kötésig beleállt a bulvárba", mégpedig a TV2 Frizbi című műsorában, a 2010-es választási kampány idején.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!