szerző:
nyüzsi

Az alábbi képet Bodoky Tamás újságíró tényfeltáró portálja, az atlatszo.hu mikroblogjáról szedtük.

Az alábbi képet Bodoky Tamás újságíró tényfeltáró portálja, az atlatszo.hu mikroblogjáról szedtük. A kép szövege szerint ebben az állapotban kapták vissza azt a hardevertitkosított merevlemezt, amit a BRFK Szervezett Bűnözés Elleni Osztálya lefoglalt és átvizsgált.

A kép tanusága szerint a BRFK-nál valami egészen eredeti módszerrel képzelik a titkosított adatokhoz való hozzáférést. Talán vésővel. Pedig a királyi tévén épp most futó Hacktivity sorozat magyar rendőrei nem egészen így csinálják. Igaz, ott egy kólaautómatán keresztül kell bemenni a titkos internetrendőrségi központba.

Precíz
©

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!