szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Kedd este 6 órától lezárják a közúti forgalom elől a Margitszigetet, és kiürítik az ottani parkolót. A 26-os buszok leállnak. A Római-parton a 34-es buszok terelve járnak kedd reggeltől.

A Margitszigetet az árvízi védekezésre való felkészülés miatt zárják le teljes hosszban a közúti forgalom elől kedden 18 órától, és a parkolót is kiürítik. A 26-os buszok 18 órától nem közlekednek. A BKK kéri az autósokat, hogy napközben hagyják el járműveikkel a BKK margitszigeti parkolóját.

Kedden 9 órától, az árvízi védekezésre való felkészülés miatt lezárják a Római-parton a Királyok útját a Nánási út és a Pünkösdfürdő utca között. Emiatt a 34-es busz mindkét irányba a 134-es busz útvonalára terelve közlekedik, kifelé a Római fürdő és a Madzsar József utca megállók, befelé pedig a Pünkösdfürdő utca és a Szentendrei út megállók között.

Békásmegyer, Újmegyeri tér felé a Dósa utca, a Nánási út, a Szent János utca, a Szamos utca, a Mátyás király út, a Sinkovits Imre utca, a Pünkösdfürdő, a Boglár utca, a Medgyessy Ferenc utca és a Madzsar József utca megállók kimaradnak.

Az Árpád híd felé a Pünkösdfürdő utca, a Medgyessy Ferenc utca, a Boglár utca, a Pünkösdfürdő, a Sinkovits Imre utca, a Mátyás király út, a Szamos utca, a Pozsonyi utca, a Nimród utca és a Dósa utca megállók kimaradnak – közölte hétfő este a BKK.

Kedden üzemkezdettől nem közlekednek a D11-es és a D12-es hajójáratok a Duna magas vízállása miatt.

Percről percre híreinket itt olvashatja!

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
28 millió forint fölé konfigurálható a csak 4 hengeres új Mercedes C-osztály

28 millió forint fölé konfigurálható a csak 4 hengeres új Mercedes C-osztály

Orbán: 3 millió beoltott

Orbán: 3 millió beoltott

Petry Zsolt tisztára akarja mosni a nevét

Petry Zsolt tisztára akarja mosni a nevét