szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Durva tettlegességig fajult egy közlekedési konfliktus Kínában. A Porsche Cayenne-t vezető férfi és a buszsofőrnő két irányból, egyszerre próbáltak áthajtani egy útszűkületen, és mindkettő a másiktól várta, hogy tolasson vissza.

Magából kivetkőzött porschés férfi vert össze egy buszsofőrnőt Kínában. A Wuchang városban történt esetet a busz biztonsági kamerája rögzítette.

A Porsche Cayenne-t vezető férfi és a buszsofőrnő egy útfelújítás miatti szűkületnél kerültek konfliktusba: mindketten egyszerre akartak áthajtani a szűk helyen, és mindkettő a másiktól várta, hogy tolasson vissza. A férfi először egy marék tésztát hajított az akkor még a vezetőfülkében ülő nő arcába, majd amikor az leszállt, verni kezdte.

A videón jól látszik, hogy a férfi többször egymás után ököllel belevág a nő arcába és gyomrába. A porschés fickót végül a vele utazó nő húzta el. A bántalmazás miatt a buszvezetőnek eltört az orra.

A dühöngő férfit a busz utasai nem engedték elhajtani a helyszíntől, a rendőrség letartóztatta a verekedőt.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Senki nem veszi fel a telefont az oltásügyi forródróton

Senki nem veszi fel a telefont az oltásügyi forródróton

367 forintba kerül egy euró

367 forintba kerül egy euró

Miért gyakoribb a válás a lányos szülőknél?

Miért gyakoribb a válás a lányos szülőknél?