Befutott az új Nissan Micra

Befutott az új Nissan Micra

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Ősszel érkezik a ráncfelvarrott modell, amin a Juke-ról ismerős stíluselemekkel is találkozni.

A Nissan Micra negyedik generációja 2010 óta kapható, ezért a japánok elérkezettnek látták az időt egy kis kozmetikai beavatkozásra. A ráncfelvarrás eredményeként megújult az autó orra, ami leginkább az átdolgozott lökhárítóról és a lámpaburákról ismerhető fel, valamint a ködlámpák háromszög alakú betétjéről. A hátsó lökhárító szintén új, ahogyan a LED-es hátsó lámpák és az opcionálisan elérhető 16 collos felniszett is.

©

Az utastérben is történtek apró módosítások, így kellemesebb tapintású anyagok kerültek bele, valamint közepes felszereltségtől immáron zongoralakk középkonzol jár, nagyobb, akár 5,8 collos központi kijelzővel és szögletes légbeömlőkkel. Ugyan a méretéből fakadóan nem jelenthet problémát a parkolás a Micrával, de a bizonytalanabb sofőrök már rendelhetik parkolóhely felismerővel is, melynek funkciója, hogy felméri, vajon az autó befér-e a kiszemelt helyre.

A motorpaletta változatlan maradt, vagyis továbbra is az 1.2-es háromhengeres szívó vagy kompresszoros erőforrás közül lehet választani, melyekhez ötsebességes kézi, vagy fokozatmentes CVT automataváltó rendelhető.

©
©