Íme a világ legjobb fej bírója, akit nem érdekelt a parkolási bírság – videó

Íme a világ legjobb fej bírója, akit nem érdekelt a parkolási bírság – videó

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egyetlen nap alatt több mint 600 ezren nézték meg az esetről készült videót.

Amerika egyik közkedvelt televíziós műsora a Caught In Providence, amiben különböző jogi esetek kerülnek Frank Caprio főbíró elé. Caprio meghallgatja a vádlottakat, akik elmondják, mi történt pontosan és hogyan kerültek oda. A kirendelt védőügyvéd eközben igyekszik védeni őket, több-kevesebb sikerrel.

A napokban egy Sarah nevű nő jelent meg a bíróságon, mert tilosban parkolásért büntették meg. A hölgy Providence egyik utcájában, a Cushing Streeten parkolt le, ott azonban 8 órától 10 óráig tilos parkolni. Ez eddig rendben is volna, a bírságot azonban 9 óra 59 perc 58 másodperckor állították ki.

Amikor a főbírő megtudta, miről is van szó pontosan, maga sem hitte el, hogy ilyesmi előfordulhat. Ettől kezdve olyan szarkasztikus lett, hogy a közterületes adta a másikat. Sarah hozzátette, hogy nem állt szándékában szabálysértést elkövetni, az autó óráján ugyanis már 10 óra volt, amikor leparkolt. Caprio erre tovább fokozta a dolgot azzal, hogy a nő próbálja "az órára rákenni" a felelősséget. A jelenet angolul szól, de így is mindent érteni belőle:

A nőt végül "felmentette", mondván, a 9:59:58 kellően közel volt a 10 órához.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.