Használt autó hirdetésében szólt be férjének egy elvált feleség

Használt autó hirdetésében szólt be férjének egy elvált feleség

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Jó néhány kreatív használtautó-hirdetést látni manapság, de úgy tűnik, működik a figyelemfelkeltés.

Elsőre semmi extra hirdetés az eBayen, egy 2007-es Skoda Fabia (v)RS, kicsit tuningolva, amit jó állapotban kínálnak eladásra. Aztán beleolvasva a leírásba kibomlik egy meglehetősen zabos asszony vallomása. Többek közt ilyesmik olvashatók a leírásban: "ez egy ritkaság, ami igazán jó állapotú. Minden bizonnyal azért, mert ez volt az egyetlen dolog a világon, ami a férjemet igazán érdekelte".

©

Előveszi a kocsin lévő átalakításokat is, amelyekkel a máshol meglevő hiányosságait kívánta pótolni az exférj – írja a hirdető. Láthatóan egyébként sem volt nagy rajongója a gépnek, ami szerinte nem más, mint egy idegesítő, zajos, boyracer járgány. Ha olyan veszi meg, aki kora reggel vagy késő este járkál vele, remélhetőleg megértő szomszédokkal van körülvéve, mert különben utálni fogják.

A végső csapást a férj parkolási képességének felemlegetésével viszi be: a felnikkel bizony törődni kell, mert a parkolás nem volt éppen az erőssége az úrnak.

Persze már nálunk is vannak hasonlóan vicces hirdetések, és úgy tűnik, mifelénk az Opel Astrák tulajdonosai a leginkább azok, akik a nem túlzottan eredeti megjelenésű autóikat egészen egyedi módon próbálják meg feltűnővé tenni a tömegben. Ilyen volt a "Vegyétek már meg anyám autóját, mert úgyis autót akartok venni, neki meg kell a pénz" – című hirdetés, vagy az "Öreg Astra, bio fékasszisztenssel" kezdetű.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.