Irány a mozikba: mától látható a sokak által várt Verdák 3

Irány a mozikba: mától látható a sokak által várt Verdák 3

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

A Disney az iskolaszezon végére időzítette a már-már kultikus autós animációs film, a Verdák új részét.

A Verdák (Cars) című 3D-s számítógépes animációs film 2006 májusában debütált és villámgyorsan komoly sikereket ért el a benzingőzért rajongó gyermekek és szüleik körében. A Pixar stúdió nem sokkal az első részt követően máris elkezdte a folytatás előkészítését, de a Verdák 2 csak 2011-ben érkezett meg a mozivásznakra.

A Villám McQueen kalandjait bemutató trilógia közel három éven át készített harmadik részére újabb hat esztendőt kellett várni: a Verdák 3-at a mai naptól kezdve játszák a hazai mozik.

És hogy miről szól a 104 perces harmadik rész? A hivatalos leírás szerint röviden erről: "A szédületesen gyors versenyautók új generációja háttérbe szorítja a legendás Villám McQueent, aki számára többé nincs hely az imádott sportágában. Ahhoz, hogy újra megállja a helyét a pályán, szüksége van a fiatal, lelkes, saját sikertervével rendelkező szakemberre – Cruz Ramirezre –, egy kis inspirációra a Hihetetlen Hudson Hornettől és néhány váratlan fordulatra. Azzal a vággyal a szívében, hogy megmutassa a világnak, a 95-ös szám igenis még mindig számít az autóversenyzés világában, újra indul a bajnokságon."

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.