Ikerbabakocsival ütközött a nyíregyházi autós, de meg sem állt

Ikerbabakocsival ütközött a nyíregyházi autós, de meg sem állt

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A rendőrség kéri, hogy aki felismeri a képen látható autót és annak sofőrjét, az jelentkezzen.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy 33 éves nyíregyházi nő iker babakocsit maga előtt tolva haladt át egy nyíregyházi zebrán, amikor egy ismeretlen hatósági jelzésű, feltehetően szürke színű, Mercedes ML típusú gépkocsival egy ismeretlen nő – miután nem adta meg az elsőbbséget - a jármű elejével nekiütközött a babakocsi bal oldalának - írja a police.hu.

Az ütközés következtében szerencsére senki nem sérült meg. A baleset után az ismeretlen járművezető azonban adatai hátrahagyása, és anélkül, hogy meggyőződött volna arról, hogy valaki megsérült-e, vagy segítségnyújtásra szorul-e, továbbhajtott.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai várják az ismeretlen személygépkocsi vezetőjének, valamint azoknak a jelentkezését, akik a balesetről információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen (4400 Nyíregyháza, Stadion utca 1-5.), telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 112-es központi segélyhívón. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is bejelentést tehet.

Hozzászólások