A Lidl mélyebbre ássa magát az autópiacon, már többféle kocsit is kínálnak

A Lidl mélyebbre ássa magát az autópiacon, már többféle kocsit is kínálnak

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A német diszkont pár éve szállt be a lízingpiacra, igaz, eddig csak egyetlen típussal foglalkozott. Ez nemrég megváltozott.

Ha valaki a Lidl nevét említi, minden bizonnyal a hétvégi bevásárlás jut majd eszébe, de legalábbis élelmiszerek. Nos, ez az elmélet csak félig igaz, a német lánc ugyanis pár éve már az autólízingelésben is érdekelt – de egyelőre csak Németországban.

A vállalat nemrég úgy döntött, új modellekkel bővíti repertoárját, így a korábbi, egyetlen Fiat 500-ason túl immár a Kia Sonic, a Renault Twingo, valamint a Clio egyes változatai is elérhetők náluk. Ami a kivitelt illeti: a Twingóból és a Clióból a 65 lóerős vihető, a koreai szabadidő-kocsiból a turbós, 100 lovas gyártmány.

Az interneten rendelhető kocsikat a Lidl partnerei biztosítják, havi 99 és 135 euró (36 ezer és 60 ezer forint) közti díjakon. A bérléshez természetesen szerződéskötés is szükséges. Némi felárért cserébe a kocsikat házhoz is viszik, de ha valaki nem kíván élni ilyesmivel, úgy három német városban van lehetősége átvenni a kinézett járgányt.

Hozzászólások