hvg.hu Világ

Repülőből zuhant ki a potyautas, irodaház tetején találták meg a holttestét

Két férfi csempészte fel magát egy Johannesburgból Londonba tartó British Airways-járatra. Egyikük túlélte a rendkívül nehéz körülmények között megtett utat, a másik férfi azonban a cél előtt néhány perccel egy richmondi irodaház tetejére zuhant. Nem ez az első eset, hogy Londonban hulla esik az utcára.

hvg.hu Plázs

Megnézné ezt a filmet egy repülőn?

A British Airways forradalmasítja a légi szórakoztatást: több járatán mostantól a norvég Bergen és Oslo közti hétórás vonatút felvételét tűzik műsorra.

HavariaPress Itthon

Kényszerleszállás volt Ferihegyen

Rosszul lett egy utas a fedélzeten, ezért megszakította útját a Liszt Ferenc repülőtéren a British Airways Delhiből Londonba tartó járata.

MTI Plázs

Európában elsőként a BA gépein lehet végig mobilozni

Európában első légitársaságként a British Airways (BA) engedélyezi utasainak az elektronikai eszközök használatát repülési üzemmódban a gurulás, valamint fel- és leszállás közben is - közölte a brit légitársaság.

hvg.hu Tech

A legfontosabb, amit magunkkal viszünk a repülőre

Az utasok harmada szerint a mobil a legfontosabb eszköz, amit magukkal visznek a fedélzetre – derül ki a British Airways által készített kutatásból. A felmérésben azt is vizsgálták, hogy milyen alkalmazásokat használnak a légi utasok.

hvg.hu Tech

A legjobb repülős reklám, amit valaha látott

A digitális hirdetőtábla mellett más módon is alkalmazza a technológiában rejlő lehetőségeket a British Airways legújabb köztéri plakátja. Remek ötlet mellé hasonló megvalósítás társul.

1 2 3 4 5 6 7 8

A címlapról ajánljuk