Hercsel Adél Kult

"Szűk körben lájkolgatjuk egymás cikkeit" – interjú Gerlóczy Mártonnal

Volt idő, amikor cigire sem volt pénze, de kétnaponta kint volt az utcán a kormány intézkedése ellen tüntetni – ma már nem is tudja, minek. Viszont úgy látja, mostanában az emberek vagy elkezdtek kicsit közeledni egymáshoz, vagy csak megszokták a rossz hangulatot. Tulajdonképpen megszerette Budapestet, igaz, ehhez huzamosabb időt kellett külföldön töltenie. Az új regénnyel jelentkező Gerlóczy Mártonnal beszélgettünk.

hvg.hu Kult

Elindult a Tibi atyát lebuktató oldal

Tibi atya kreativitása is véges: Copy Atya néven új Facebook-oldal indult, amelynek egyetlen célja, hogy megmutassa, honnan másolja ötleteit a hívek százezreit megmozgató iszákos pap.

Balogh Csaba Tech

Új őrület terjed a Facebookon – szálljon be, amíg nem késő

Tibi atya szerint ő indította útjára azt a gyorslefolyású mozgalmat, ami facebookos nyomok szerint már régebb óta is terjed. A lényeg: a követők rotációs kapákkal próbálják elárasztani a Facebookot. Segítünk, hogy minőségit posztolhasson.

Varga Szabolcs Én és a Cégem

Tibi atya, avagy a hülyeségből is meg lehet élni

A humoráról és lumpen életmódjáról elhíresült Tibi atya kezdetben csak néhány ezer főiskolást szórakoztatott, de a brand mögött álló csapat hamar rájött, hogy a részeges kitalált pap ismertsége pénzre is váltható. De mennyire volt tudatos a márkaépítés, és milyen stratégia van az atya nevével fémjelzett termékek bevezetése mögött? Megkérdeztük ministránsait.

1 2

A címlapról ajánljuk