A neston webrádió FM-re megy

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Rövidesen itt az első webrádió, amely FM frekvencián is hallható lesz: a neston zenei és szöveges tartalma délelőttönként a Civil Rádió sávján hallható majd.

Május 27-től a neston webrádió  minden hétköznap 7 és 12 óra között a csaknem 20 éves Civil Rádió frekvenciáján lesz hallható.

A két szerkesztőség azoknak a hallgatóknak kínál információt, véleményt, igényes szórakozást, elsősorban Budapesten, akik a jelenlegi  frekvenciákon nem találják meg az ízlésüknek megfelelő élményt. - írja a neston közleménye. 

A Civil Rádio FM98 és a neston együttműködése a két partner közös általános erkölcsi és kulturális értékeit kívánja közvetíteni, amelyben a társadalom széles rétegeinek problémái, a bemutatásra érdemes gazdasági, kulturális és szociális  témák az átlagember számára befogadható módon kerülnek adásba, napról napra.  

A szöveges tartalmat az egész világon egyedülálló zenei szövetbe ágyazva új minőség születik Magyarországon - ígéri a neston közleménye, melyet Machán Frigyes (Nesta) jegyez, aki korábban az EstFm és a radiocafe98.6 tartalmi kínálatát is meghatározta.