Férfiak is feketébe öltöznek majd a Golden Globe-on

Férfiak is feketébe öltöznek majd a Golden Globe-on

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Négy színész nevét már nyilvánosságra is hozta stylistjuk.

Arról, hogy a szexuális zaklatási botárnycunami nyomán számos nő feketét ölt majd az idei Golden Globe-on, és, hogy ez a döntés milyen konfliktust generált, már korábban hírt adtunk.

Röviden. Meryl Streep és más színésznők azt tervezik, hogy fekete ruhában jelennek meg a Golden Globe-gálán, hogy így fejezzék ki tiltakozásukat a szexuális zaklatások ellen, és jelezzék, hogy kiállnak azok mellett, akik előálltak a történeteikkel. Rose McGowan – akit Harvey Weinstein megerőszakolt –, a bejelentést követően a Twitteren támadt rá Streepre és a tiltakozni készülő színésznőkre. A bejegyzést azóta törölte. Azt írta: "színésznők, akik korábban boldogan dolgoztak a Disznószörnynek, most feketét akarnak viselni a Golden Globe-gálán, csendes tiltakozásuk jeléül. Épp a hallgatásotok a probléma! Simán elfogadjátok a kamudíjakat, és semmit sem tesztek a változásért. Megvetem a képmutatásotokat."

Most, írja a People, Ilaria Urbinati, aki számos hollywoodi híresség stylistja, egy Hollywood Reporter-cikk kapcsán Instagram-oldalán arról írt, hogy számos férfi ügyfele - Dwayne Johnson, Tom Hiddleston, Armie Hammer, és Garrett Hedlund - is feketébe öltözik majd a nagy szórakoztatóipari eseményen. A poszthoz a therock néven istagramoló Johnson kommentet is írt: "Yes, we will".


A Golden Globe-ot 2018. január 7-én rendezik Beverly Hillsben.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Hozzászólások